Paardencoaching.

Workshop inspirerend leiding geven

” Om te overleven is het voor paarden essentieel dat zij goed leiderschap van een afstand herkennen. Ervaren ze oprecht, duidelijk en betrokken leiderschap, dan volgen ze direct.”

Deze workshop is een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie u bent, naar uw leiderschap, stijl van leidinggeven en inspiratie. Het paard zal u spiegelen wanneer het u gewillig volgt of liever de leiding overneemt.

Meer info workshop inspirerend leidinggeven Deelname:  Aanmelden

Voor bedrijven/groepen: vraag offerte aan.

Voor leidinggevende die empathisch handelen/corporate empathie zien als een onderdeel van managementontwikkeling en dit graag zelf verder willen ontwikkelen met het paard als spiegel. Door de interactie met het paard ontstaat inzicht en bewustwording in de wijze van contact maken, communiceren, mate van empathisch handelen, motiveren en samenwerken. Paarden raken meestal de juiste snaar. Paarden zijn niet statusgevoelig en reageren niet op rol of functie.

Meer info workshop empatisch handelen & non-verbale communicatie met het paard als spiegel en klik op aanmelden

De meerwaarde van een bedrijfsuitje gaat verder dan vermaak. Het belangrijkste doel is om u een plezierige dag te bezorgen. Met dit bedrijfsuitje doorbreekt u de dagelijkse routine en leert u elkaar op een andere manier kennen.

Meer info: bedrijfsuitje spiegelen met paarden 

T. 0651412350 of

info@paardencoachingbethefittest.nl

Kennismaken met paardencoaching

Tijdens de paardencoach sessie brengen we u met het paard in een afgezette ruimte. De situatie die dan ontstaat wordt vaak omschreven als simulatie van de werkelijkheid. Aan de hand van oefeningen met het paard ervaart u over welke kwaliteiten u beschikt en tegen welke blokkades u aanloopt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de spiegelende kracht van het paard, het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder oordeel. Onbewuste gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar.

Meer info  Kennis maken met paardencoaching en klik op aanmelden.

Natuur-beleven.

Natuur en groen hebben een positieve werking op ieders gezondheid en werkgerelateerde stress. Wandelen verbetert niet alleen onze conditie, van natuurbeleving worden we gezonder en gelukkiger.

Meer weten? 055 5348740/0651412350

Aanmelden.

Bekijk onze flyer hier.

Informatie.

Download hier de informatie flyer Paardencoaching
Download the information about horsecoaching
Download hier de informatie flyer wandelcoaching
Download hier de algemene flyer met onze diensten
Aanmelden

Be the fittest

Paarden coaching.

PERSOONLIJKE GROEI

TEAMS & LEIDINGGEVENDEN.

Be the fittest natuur – beleving.

Een weg naar een nieuw evenwicht.

Met paardencoaching Be the Fittest.

Weer zelf de teugels in handen krijgen.