Op zoek naar verbinding

Met de introductie van de anderhalve meter samenleving is alles anders geworden. Onze behoefte aan contact en verbinding wordt vervangen door een opgelegde afstandseis. Deze afstandseis maakt het nodige los. Het uiten van emoties blijkt in de praktijk een taal te zijn die velen onvoldoende meester zijn. De uitdaging is om de afstandseis te vervangen door nabijheid en verbinding en om uw emotionele spreekvaardigheid te vergroten.

Werkwijze

Wij zetten hiervoor de spiegelende kracht van het paard in, het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder oordeel. Paarden laten precies zien en voelen wat u nodig heeft. Deze ´gentle souls´ voelen ons beter aan dan wij zelf.

Tijdens een paardencoach sessie brengen we u met het paard in een afgezette ruimte. De situatie die dan ontstaat wordt vaak omschreven als simulatie van de werkelijkheid. Aan de hand van oefeningen met het paard ervaart u in hoeverre u emotionele spreekvaardigheid meester bent en tegen welke blokkades u aanloopt. Onbewuste gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar. De rol van de paardencoach is om het gedrag van het paard te lezen en te vertalen. De paardencoach geeft in de nabespreking aan wat in het contact met het paard zichtbaar is geworden, daarbij wordt u uitgedaagd een koppeling te maken naar het dagelijks leven en/of de werksituatie. 

 

Kosten
Op basis van offerte en wensen zoals koffie/thee en lunch (excl. btw).

Locatie Apeldoorn.

Duur 1 of meerdere dagdelen.

Tijd 9.30 uur -12.00 uur 13.30 uur – 16.00 uur.

Voor bedrijven/groepen: vraag offerte aan.

Aantal dagen, individueel en in teamverband

  • 1 of meerdere dagdelen.
  • Individueel of in teamverband (op veilige afstand)

Tarief

• Op basis van offerte en wensen.
Aanmelden.

Locatie

Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen, Spadelaan 212, 7331 AL Apeldoorn.