INEKE

Ineke is gecertificeerd bedrijfsmaatschappelijker werker, natuurgids, & paardencoach. Sinds 1994 werkt ze vanuit haar eigen onderneming, met mensen en teams aan thema`s als communicatie, samenwerking, leiderschap en talentmanagement. Haar missie is om met korte en krachtige interventies een groot verschil te maken. Die impact wordt bereikt door de inzet van paarden als spiegel van menselijk gedrag. De paarden zorgen voor beeldende metaforen, ervaringsgerichte leeractiviteiten en feedback op houding en (non-verbale) communicatie.

Met beide voeten op de grond, maar verbonden vanuit het hart en nieuwsgierig naar groeimogelijkheden zet zij haar enthousiasme en levenservaring in.

Ineke, & Ype zijn gecertificeerd paardencoach. Beiden hebben les gehad van docenten die in Amerika door M. Roberts & K. Hempfling zijn opgeleid, waarbij het gedachtegoed is, dat de mens gebruik maakt van de natuurlijke eigenschappen en verbinding met paarden.

Via deze link kunt u meer lezen over getuigenissen van een aantal deelnemers over paardencoaching.

Theo

Theo heeft zijn werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, sales en marketing.

De afgelopen jaren heeft hij veel studie, trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden en management. Theo is gediplomeerde Human Design coach, hij heeft bij de International School of Human Design zijn opleiding afgerond.

Hij zet zijn expertise in om mensen te helpen bij bewustwording. Een Human Design Chart is de basis van een Human Design consult en geeft inzicht in aangeboren talenten en uitdagingen.

Het is mogelijk om paardencoaching te combineren en met een Human Design consult.

Ype

Ype is gecertificeerd paardencoach en geboren in Friesland en prijst  zichzelf gelukkig dat hij is opgegroeid in het prachtige Friese landschap of, zoals zij dat zeggen: “De Fryske walden.”

Zijn loopbaan is hij gestart als lifecoach bij een grote zorgaanbieder in het noorden van het land. Hij heeft hier veel geleerd over de verbinding die mensen met elkaar aangaan en moeilijk verstaanbaar gedrag, vorming en conditionering.

Hij heeft een studie ‘paardencoaching’ en een NLP-practitioner gevolgd en werkt daarnaast in zijn vrije tijd op een paardenhoeve.

Wat hij graag wil is een katalysator en een spiegel zijn voor vernieuwing in deze tijdsgeest van individualiteit. Hij is dienstbaar en gedreven door de intrinsieke missie om mensen te coachen in verbinding met zichzelf en de ander.

Niels

Niels is psycholoog met als basisopleiding gedragstherapie, hij heeft veel ervaring met inhoudelijke coaching van teams, individuele medewerkers en teamtraining. Niels heeft in zijn jeugd leren omgaan met paarden en heeft grote affiniteit met paardencoaching. De visie van Niels is dat wanneer mensen weten en doen wat zij werkelijk willen, zij meer plezier en levensvoldoening hebben. Als coach ‘loop’ ik graag een stukje mee in deze ontdekkingstocht. Het raakt mij altijd weer als iemand mag zijn die hij in wezen al is.

Niels is BIG – NIP geregistreerd

Joke

Joke is een ervaren gecertificeerde interim HRM manager en werkzaam als paardencoach & natuurgids. Vanuit haar professionele HRM achtergrond kent zij het krachtenveld tussen mens en organisatie.

Joke heeft zelf een paard en is overtuigd van de spiegelende kracht van paarden, het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder dat een oordeel dit vertroebelt.

Joke werkt als toezichthouder voor een groot bedrijf en heeft een NVTZ accreditatie

waarom paardencoaching be the fittest?

  • We doen indrukwekkende sessies met mensen en de inzet van paarden.
  • Heel Nederland is ons werkgebied.

kennis maken?

Ook eens kijken wat we voor u kunnen betekenen?

Ontdek waarom be the Fittest paardencoaching & natuur – beleving de beste keuze is voor u.

Meer weten?

T. 0651412350 of T. 055 5348740

Email: info@paardencoachingbethefittest.nl

Be the fittest    Paarden coaching

Paarden helpen om de balans terug te vinden en zelfinzicht en authenticiteit te vergroten.

Be the fittest   Paarden coaching

Vanuit de beleving dat een ervaring meer zegt dan duizend woorden faciliteren wij ontmoetingen tussen mens en paard.

Be the fittest

Paarden coaching.

INDIVIDUEEL & IN

teamverband.

Be the fittest Natuur – Beleving.

EEN WEG NAAR EEN NIEUW EVENWICHT.

Met paardencoaching & natuur – beleving.

Weer zelf de teugels in handen krijgen.