INEKE

Ineke is trainer, loopbaanprofessional en gecertificeerd paarden & wandelcoach. Sinds 1994 werkt ze vanuit haar eigen onderneming, met mensen en teams aan thema`s als communicatie, samenwerking, leiderschap en talentmanagement. Haar missie is om met korte en krachtige interventies een groot verschil te maken. Die impact wordt bereikt door de inzet van paarden als spiegel van menselijk gedrag. De paarden zorgen voor beeldende metaforen, ervaringsgerichte leeractiviteiten en feedback op houding en (non-verbale) communicatie.

Met beide voeten op de grond, maar verbonden vanuit het hart en nieuwsgierig naar groeimogelijkheden zet zij haar enthousiasme en levenservaring in.

Ineke, Tjarda & Ype zijn gecertificeerd paardencoach. Allen hebben les gehad van docenten die in Amerika door M. Roberts & K. Hempfling zijn opgeleid, waarbij het gedachtegoed is, dat de mens gebruik maakt van de natuurlijke eigenschappen en verbinding met paarden.

Via deze link kunt u meer lezen over getuigenissen van een aantal deelnemers over paardencoaching.

Tjarda

Tjarda is gecertificeerd paardencoach en is een vrolijk en doortastend persoon. Na jaren werkervaring te hebben opgedaan in verschillende sectoren heeft ze geleerd om te kijken wat er achter gedrag van mensen zit. Daardoor heeft ze verbanden leren zien en doorziet ze wat er speelt in iemands leven.
Ze heeft een ruime ervaring in het werken met mensen en paarden, door deze ervaring lukt het haar, om met het paard als spiegel  te helpen bij  de ( persoonlijke) ontwikkeling van individuen en teams. Zij heeft al veel prachtige persoonlijke veranderingen zien ontstaan en wil aan deze ontwikkeling graag een bijdrage aan leveren.

Ype

Ype is gecertificeerd paardencoach en geboren in Friesland en prijst  zichzelf gelukkig dat hij is opgegroeid in het prachtige Friese landschap of, zoals zij dat zeggen: “De Fryske walden.”

Zijn loopbaan is hij gestart als lifecoach bij een grote zorgaanbieder in het noorden van het land. Hij heeft hier veel geleerd over de verbinding die mensen met elkaar aangaan en moeilijk verstaanbaar gedrag, vorming en conditionering.

Hij heeft een studie ‘paardencoaching’ en een NLP-practitioner gevolgd en werkt daarnaast in zijn vrije tijd op een paardenhoeve.

Wat hij graag wil is een katalysator en een spiegel zijn voor vernieuwing in deze tijdsgeest van individualiteit. Hij is dienstbaar en gedreven door de intrinsieke missie om mensen te coachen in verbinding met zichzelf en de ander.

Niels

Niels is psycholoog met als basisopleiding gedragstherapie, hij heeft veel ervaring met inhoudelijke coaching van teams, individuele medewerkers en teamtraining. Niels heeft in zijn jeugd leren omgaan met paarden en heeft grote affiniteit met paardencoaching. De visie van Niels is dat wanneer mensen weten en doen wat zij werkelijk willen, zij meer plezier en levensvoldoening hebben. Als coach ‘loop’ ik graag een stukje mee in deze ontdekkingstocht. Het raakt mij altijd weer als iemand mag zijn die hij in wezen al is.

Niels is BIG – NIP geregistreerd

Joke

Joke is een ervaren interim HRM manager en werkzaam als c0-paardencoach/trainer. Vanuit haar professionele HRM achtergrond kent zij het krachtenveld tussen mens en organisatie.

Joke heeft zelf een paard en is overtuigd van de spiegelende kracht van paarden, het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder dat een oordeel dit vertroebelt.

Joke werkt als toezichthouder voor een groot bedrijf en heeft een NVTZ accreditatie

waarom paardencoaching be the fittest?

  • We doen indrukwekkende sessies met mensen en de inzet van paarden.
  • Heel Nederland is ons werkgebied.

In 2018 hebben deelnemers en bedrijven en deelnemers, Paardencoaching Be the fittest een  waardering van 8.7 gegeven. (BOW-keurmerk).

kennis maken?

Ook eens kijken wat we voor u kunnen betekenen?

Ontdek waarom paarden & wandelcoaching Be the fittest de beste keuze is voor u.

Meer weten?

Rechtstreeks T. 0651412350 of T. 055 5348740

Email: info@paardencoachingbethefittest.nl

Be the fittest    Paarden coaching

Paarden helpen om de balans terug te vinden en zelfinzicht en authenticiteit te vergroten.

Be the fittest   Paarden coaching

Vanuit de beleving dat een ervaring meer zegt dan duizend woorden faciliteren wij ontmoetingen tussen mens en paard.

Be the fittest

Paarden coaching.

INDIVIDUEEL & IN

teamverband.

Be the fittest Wandelcoaching

EEN WEG NAAR EEN NIEUW EVENWICHT.

Met paarden & wandelcoaching Be the Fittest

Weer zelf de teugels in handen krijgen.