Human Design & paardencoaching

Door een toevallige ontmoeting en interesse dat er meer tussen hemel en aarde bestaat, is Human Design op mijn pad gekomen. Human Design bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra’s, kwantummechanica, astrologie en antropologie.

Door de manier waarop Human design werkt, heb ik inzicht gekregen in kwaliteiten en hoe daar voordeel uit te halen is. Voor de meeste is de analyse zo herkenbaar dat ze de kennis die achter het systeem zit niet hoeven te weten. Of zoals William Shakespeare aangeeft“There are more things in heaven and earth, Horatio. 

Human Design kan deel uitmaken van paardencoaching.  Voor uitleg is Theo beschikbaar. 

Individueel

In een individuele sessie  worden de uitkomsten van het persoonlijk design en de meest wezenlijke aspecten besproken. Ook worden tips en een handleiding gegeven voor het nemen van beslissingen die passen. Human Design nodigt uit om te onderzoeken en te experimenteren. 

Organisaties 

Binnen organisaties is Human Design een waardevol instrument gebleken op het gebied van personeelsmanagement, recruitment of bemiddeling. Human Design wordt vaak als instrument ingezet bij strategische doelstellingen. 

Meer informatie?

t.055 5348740 of t. 0651412350

Een Human Design Chart laat zien hoe u ontworpen bent als mens, de paardencoaching helpt om te worden wie je bent. Inzicht en begrip zijn de sleutelwoorden. It’s all in your design!

Aantal Human designsessies

• 1 á 2.

Aantal paardencoachsessies

• 2 á 3.

Waar?

Paardenhotel de Cantharel, Apeldoorn, op basis van offerte.