De opleiding voor paardencoach start 4 maart 2019 2x per jaar.

Het doel van deze paardencoachopleiding is om een brede, gedegen sterke basis als paardencoach mee te geven, waarmee u direct aan de slag kunt. Op basis van praktijkervaring en theoretische kennis bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Niveau
Ervaring met paarden is belangrijk, evenals interesse in mensen en zelfkennis.

Deelname
Na kennismaking.

Locatie Paardencoachlocatie: van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen, Spadelaan 212 7331 AL Apeldoorn.

Aantal modules 4 

Duur 6 maanden

Tijd 9.30 uur -12.30 uur  13.15 uur – 16.30 uur.

Opleidingsdagen woensdag en zaterdag. (In overleg kunnen dagen en tijden worden aangepast).

De leergang is opgebouwd uit vier modules

1. Persoonlijke ontwikkeling (2 dagen)
Inventarisatie van persoonlijke kwaliteiten, talenten en ontwikkelpunten. Om leren gaan met het coachen/trainen van individuen en teams. leren herkennen waar een deelnemer in het proces zit.

2. Kennis van coachtechnieken en kennis van paarden in een coachomgeving. ( 4 dagen)
Kennis van coachentechnieken. Het paard leren inzetten als interventie bij coaching. Doelgericht sturing geven aan levensloop en loopbaan en persoonlijke  coachstijl ontdekken en ontwikkelen. Zuiver leren vertalen van paardentaal naar mensentaal. Leren effectief feedback geven en ontvangen volgens de feedback regels. Leren herkennen waar een deelnemer in het proces zit.

3. Effectief en resultaatgericht ondernemen als paardencoach. ( 1 dagdeel)

Effectief en resultaat ondernemen als paardencoach aan de hand van de marketingmix 4P’s. Product, prijs, plaats, promotie en social media. Het doel van de marketinginstrumenten is om een positie op de markt te verwerven of om de concurrentiepositie van uw onderneming te vergroten en daardoor meer omzet te genereren.

4. Examen. (1 dagdeel)
Tijdens het examen wordt gekeken naar kennis en vaardigheden. Kennis – theorie examen op basis van behandelde leerstof. Praktijk- is een beoordeling op het proces, hier wordt gekeken naar methodisch handelen/coachen en bestaat uit een training-coachsessie verzorgen. Het hele proces wordt beoordeelt en als theorie en praktijkexamen voldoende zijn bent u geslaagd en krijgt u een diploma voor paardencoach.

Aantal dagen

• 4 modules.

Tarief

Investering € 2650–  Het tarief is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch. We hebben een lijst met aanbevolen literatuur, studiemap is inbegrepen.

Laat de fiscus meebetalen.

Aanmelden.

Locatie

Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen, Spadelaan 212, 7331 AL Apeldoorn.